Welke postbedrijf verzorgd de verzending?

Voor de verzending werk ik samen met Business Post. Bij deze organisatie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Business Post werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze werknemers hebben vaak een lange termijn visie en hebben baat bij een stabiele toekomst en een bijbehorende stabiele werkomgeving. Zij voelen zich als postbezorger nog verbonden met hun eigen bezorggebied, eigenlijk de postbodes zoals we die kennen van vroeger.

Voor de gebieden waar Business Post niet bezorgd, wordt gebruik gemaakt van andere postbedrijven.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Wat mij betreft zo laag mogelijk! Sterker nog; voor bestellingen binnen Nederland is het mogelijk om te kiezen voor gratis verzenden. Vanzelfsprekend is de verzending niet echt gratis, maar om de prijs voor het boek laag te houden, neem ik die kosten voor mijn rekening.

Kies jij voor een duurdere verzendmethode, zoals snelle service of naar het buitenland, dan bereken ik hier wel verzendkosten voor (al betaal je ook dan maar een deel van de verzendkosten).

Binnen Nederland:
Standaard verzending: gratis (verzending kan 2 tot uiterlijk 5 werkdagen duren)
Snelle Verzending via PostNL: € 2,00

Buitenland: € 4,50 *

* Buitenlandse verzending naar: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Zweden.

Waarom geef je het boek in eigen beheer uit?

Allereerst is het voor een beginnende schrijvers erg moeilijk om een uitgeverij te vinden die zijn of haar boek uit wil geven. Ondanks dat het me toch was gelukt om een uitgeverij te vinden, heb ik er uiteindelijk toch voor gekozen om het boek in eigen beheer uit te geven. Dit heeft namelijk ook zeker zijn voordelen, vooral financieel. Door de kosten zo laag mogelijk te houden, kan ik verkoopprijs van het boek zo laag mogelijk houden.

Ook kan ik nu gemakkelijker kortingsacties houden, wat anders niet mogelijk zou zijn geweest. Zo krijg je momenteel 50 % korting op het tweede exemplaar, gebruik hiervoor de kortingscode ‘twee’.

Waar kan ik het boek kopen?

Het boek kan je bestellen op deze website (www.broederberend.nl).
Heb je problemen met bestellen, of heb je bijzondere wensen; mail naar: info@broederberend.nl.

Tevens is het boek te koop bij de volgende winkels:
Drenthe:
– Bruna Hoogeveen (De Weide 19)
– !pet boekhandel, Hoofdstraat Hoogeveen
– Boekhandel Spijkerman, Zuidwolde
– ‘T Brinkhuus, Dwingeloo
Gelderland:
– De Korenbloem, Wezep
– Boekhandel De Rivier, Wezep
– De Huiskamer, Wezep
– Nagelhout | Cadeauwinkel, Hattemerbroek
– Bruna, Hattem

Heb jij een winkel en zou jij mijn boek ook wel in consignatie willen verkopen? Dat zou super zijn! Mail hiervoor naar: info@broederberend.nl.

Inmiddels is het boek ook te koop via Bol.com.