2 jaar Broeder Berend

Komende vrijdag, op de Dag van de Verpleging, bestaat mijn boek alweer twee jaar: Boek Broeder Berend – leerling in de ouderenzorg. Trots en dankbaar kijk ik terug op die twee jaar. Want naast het feit dat er inmiddels al negenduizend exemplaren zijn verkocht, heb ik zo ontzettend veel mooie, lieve, warme en bijzondere reacties van lezers mogen ontvangen. Daar wil ik jullie allemaal heel erg voor bedanken.

Dat moet gevierd worden! Sowieso vind ik het al een eer dat mijn boek wederom bij meerdere zorgorganisaties als geschenk zal worden uitgedeeld, super toch?! Daarnaast kan je op mijn website het boek nu met extra korting kopen; slechts 10 euro per boek, inclusief verzending.

Zoek jij nog een mooi geschenk voor je collegaโ€™s/medewerkers voor de Dag van de Verpleging, of wil je gewoon jezelf verwennen met een prachtig boek? Bestel dan nu het boek hier op de website of neem zo snel mogelijk contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden/prijs.

Daarbij: de aanbieding 2e boek voor de halve prijs geldt ook nog steeds, dus dat zijn twee boeken voor maar 15 euro. Gebruik hiervoor de waardeboncode ‘twee’.

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐›๐จ๐ž๐ค:
In 2018 start Berend als leerling verzorgende in de ouderenzorg. Wat volgt zijn vele bijzondere momenten, heftige gebeurtenissen en leerzame situaties die hij beleeft met de mensen voor wie hij zorgt. Hoe is het om te werken in de ouderenzorg? Hoe blijf je jezelf als zorgverlener trouw, als tijd en geld steeds bepalender worden? Zal het hem lukken om zijn diploma te halen?

In Broeder Berend deelt Berend zijn ervaringen. ๐’๐จ๐ฆ๐ฌ ๐ก๐ข๐ฅ๐š๐ซ๐ข๐ฌ๐œ๐ก, ๐ฌ๐จ๐ฆ๐ฌ ๐Ÿ๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐›๐จ๐ฏ๐ž๐ง๐š๐ฅ ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž๐ฏ๐จ๐ฅ. Hij doet suggesties om het werken in de zorg nog mooier te maken. Een inspirerend boek voor iedereen die, op wat voor manier dan ook, bij de (ouderen)zorg betrokken is.


Wil je weten wat andere lezers van mijn boek vonden? Kijk dan bij de productinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *