FAQ’s

Het boek kan je bestellen op deze website (www.broederberend.nl).
Heb je problemen met bestellen, of heb je bijzondere wensen; mail naar: info@broederberend.nl.

Tevens is het boek te koop bij de volgende winkels:
Drenthe:
– !pet boekhandel, Hoofdstraat Hoogeveen

Gelderland:
– Boekhandel De Rivier, Wezep

Tevens is het boek ook te koop via Bol.com.

Allereerst is het voor een beginnende schrijvers erg moeilijk om een uitgeverij te vinden die zijn of haar boek uit wil geven. Ondanks dat het me toch was gelukt om een uitgeverij te vinden, heb ik er uiteindelijk toch voor gekozen om het boek in eigen beheer uit te geven. Dit heeft namelijk ook zeker zijn voordelen, vooral financieel. Door de kosten zo laag mogelijk te houden, kan ik verkoopprijs van het boek zo laag mogelijk houden. Daarnaast had ik hierdoor veel meer regie over de totstandkoming van het boek. Tekstuele aanpassingen, lettertype, de omslag; het is precies geworden zoals ik hoopte dat het zou worden 🙂

Ook kan ik nu gemakkelijker kortingsacties houden, wat anders niet mogelijk zou zijn geweest. Want, zeg nou zelf, € 5,95 voor zou prachtig boek, dat is toch een koopje!

De verzend- en administratiekosten bedragen € 4,99 voor levering binnen Nederland.
Omdat het verzenden naar het buitenland* een stuk duurder is, betaal je hiervoor een hoger tarief; € 9,95.

Voorheen berekende ik geen verzendkosten. Maar door deze kosten apart te berekenen, heb ik de stuksprijs van het boek flink kunnen verlagen. Mooi meegenomen toch?

* Buitenlandse verzending naar: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Zweden.

Voor de verzending werk ik samen met Business Post. Bij deze organisatie staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Business Post werkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze werknemers hebben vaak een lange termijn visie en hebben baat bij een stabiele toekomst en een bijbehorende stabiele werkomgeving. Zij voelen zich als postbezorger nog verbonden met hun eigen bezorggebied, eigenlijk de postbodes zoals we die kennen van vroeger.

Voor de gebieden waar Business Post niet bezorgd, wordt gebruik gemaakt van andere postbedrijven.

Dat kan zeker! Daarbij geldt; hoe meer boeken, hoe lager de stuksprijs. Daardoor is het boek erg geschikt om zakelijk te bestellen, bijvoorbeeld om te kunnen gebruiken als geschenk voor medewerkers in de zorg.

Kijk voor meer informatie op: https://broederberend.nl/contact/zakelijk/, of mail naar: info@broederberend.nl.

Staat je vraag hier niet tussen?

Mail dan naar: info@broederberend.nl.