FAQ’s

Het boek kan je bestellen op deze website (www.broederberend.nl).
Heb je problemen met bestellen, of heb je bijzondere wensen; mail naar: info@broederberend.nl.

Tevens is het boek te koop bij boekhandel De Rivier in Wezep.

Allereerst is het voor een beginnende schrijvers erg moeilijk om een uitgeverij te vinden die zijn of haar boek uit wil geven. Ondanks dat het me toch was gelukt om een uitgeverij te vinden, heb ik er uiteindelijk toch voor gekozen om het boek in eigen beheer uit te geven. Dit heeft namelijk ook zeker zijn voordelen, vooral financieel. Door de kosten zo laag mogelijk te houden, kan ik verkoopprijs van het boek zo laag mogelijk houden. Daarnaast had ik hierdoor veel meer regie over de totstandkoming van het boek. Tekstuele aanpassingen, lettertype, de omslag; het is precies geworden zoals ik hoopte dat het zou worden 🙂

Ook kan ik nu gemakkelijker kortingsacties houden, wat anders niet mogelijk zou zijn geweest. Want, zeg nou zelf, € 5,95 voor zou prachtig boek, dat is toch een koopje!

Wat mij betreft zo laag mogelijk! Sterker nog; voor bestellingen binnen Nederland stuur ik je bestelling gratis naar je op! Vanzelfsprekend is de verzending niet echt gratis, maar om de prijs voor het boek laag te houden, neem ik die kosten voor mijn rekening.

Voor verzending naar het buitenland* vraag ik een vergoeding van 4,95 per bestelling.

* Buitenlandse verzending naar: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Zweden.

Brievenbuspost verstuur ik met PostNL.

Pakketpost verstuur ik via DHL Parcel.

Dat kan zeker! Daarbij geldt; hoe meer boeken, hoe lager de stuksprijs. Daardoor is het boek erg geschikt om zakelijk te bestellen, bijvoorbeeld om te kunnen gebruiken als geschenk voor medewerkers in de zorg.

Kijk voor meer informatie op: https://broederberend.nl/contact/zakelijk/, of mail naar: info@broederberend.nl.

Staat je vraag hier niet tussen?

Mail dan naar: info@broederberend.nl.