Als geschenk

Wist u dat het mogelijk is om mijn boek in een grotere oplage te bestellen? Hoe meer boeken u bestelt, hoe hoger de korting die u krijgt! En die korting kan aardig oplopen. Dit maakt het voor uw organisatie interessant om mijn boek te gebruiken als geschenk.

Dag van de Verpleging
12 mei is het weer de Dag van de Verpleging, een uitgelezen kans om de mensen binnen uw organisatie in het zonnetje te zetten. Ik zou het een eer vinden als u mijn boek hiervoor zou gebruiken.

Om het voor u extra aantrekkelijk te maken om mijn boek te gebruiken als geschenk voor de Dag van de Verpleging, kunt u mijn boeken momenteel voor een extreem lage prijs aanschaffen.

Persoonlijk tintje
De boeken die u weggeeft een persoonlijk tintje meegeven? Dat kan! U kunt er boekenleggers bij bestellen, met daarop bijvoorbeeld het logo van uw organisatie en een door uzelf geschreven persoonlijke boodschap aan de ontvangers.
Ook is het mogelijk om uw geschenk uit te breiden, met bijvoorbeeld een heerlijke reep chocolade, fijne handcrème of leuke gadget. Ik denk graag met u mee!

Met een boekenlegger een persoonlijk tintje meegeven aan het boek.

Verzending
Daarnaast kan ik ook de verzending naar de individuele ontvangers voor u verzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is een actuele adressenlijst aan te leveren, dan zorg ik ervoor dat uw medewerkers het geschenk tijdens de Dag van de Verpleging thuisgestuurd krijgen.

Voor meer informatie
Overweegt u om mijn boek voor uw organisatie te bestellen en bent u benieuwd naar de prijzen? Vul dan onderstaand formulier in, zodat ik u een offerte kan sturen. Tevens kunt u gelijk een gratis proefexemplaar bestellen. U kunt ook mailen naar: info@broederberend.nl

Let op: in verband met de levertijd adviseer ik om uw bestelling vóór 10 april ’22 door te geven.