Reacties

Het is nu bijna twee maanden geleden dat mijn boek is verschenen; Broeder Berend – Verhalen van een leerling in de ouderenzorg. In die periode zijn er ruim vijfduizend exemplaren van verkocht, ik blijf het een bizar aantal vinden! Het maakt mij ook nieuwsgierig; hoeveel zullen er nog volgen? Heb jij hem eigenlijk al?

Sinds de boeklancering heb ik al veel reacties ontvangen van mensen die het boek hebben gelezen, bedankt daarvoor! Het zijn vooral de onverwachte reacties die mij … ontzettend motiveren!
Afgelopen week nog, toen ik in gesprek was met de eigenaar van een boekenwinkel. Onder het mom ‘Weet wat je verkoopt’ had ik hem, tijdens mijn eerste bezoek, een boek gegeven. Zijn reactie tijdens het tweede bezoek; “Wat een prachtig boek heb je geschreven! Wat ik er zo mooi aan vind, is dat het eigenlijk voor iedereen heel goed zou zijn om het te lezen. Echt niet alleen voor mensen die al in de zorg werken, ook voor anderen. Het geeft zo’n verhelderend beeld hoe het eraan toegaat in de ouderenzorg, daardoor zal het vooroordelen wegnemen en zorgen voor meer begrip voor het personeel in de zorg.”

Ik vond dat zo tof om te horen! Als schrijver hoop ik natuurlijk zoveel mogelijk mensen te bereiken met mijn boek, maar vooral ook dat mijn verhalen van toegevoegde waarde zullen zijn voor de lezer. Vandaar dat ik erg benieuwd ben hoe jij, mocht je mijn boek gelezen hebben, dit hebt ervaren. Welk verhaal sprak jou het meeste aan? Gaf het boek je nieuwe inzichten en/of inspiratie? Denk jij dat mijn boek kan bijdragen aan de kwaliteit binnen de zorg? Ik ben zo benieuwd!

Je zou me ontzettend helpen door onderstaand formulier in te vullen!
Let op: onder alle inzendingen verloot ik een prachtig cadeau.

Heel erg bedankt!


Beoordelingsformulier

Goed om te weten: ingevulde formulieren worden naar mijn e-mailadres verzonden, deze worden niet getoond op de website. Onderaan kan je aangeven of je het wel of niet goed vindt dat ik (delen van) je beoordeling gebruik voor promotiedoeleinden.