1888 boeken – levering tweede druk!

Gisteren was het wederom een hele bijzondere dag! Een dag van hard werken en veel nieuwe indrukken. Allereerst: wat ben ik blij met alle hulp die ik gisteren had; van Marit, Xanne en Mika Hartgers!

We moesten namelijk maar liefst 1888 boeken verzendklaar maken. Dat betekent: 1888 boekenleggers in boeken doen, 1888 boeken in enveloppen stoppen,1888 adresstickers op enveloppen plakken. En nog veel meer handelingen die erbij kwamen kijken. Afijn, ik kan je wel vertellen; 1888 keer alles, dat is niet zomaar klaar 😄.

Daarbij werd halverwege de ochtend zowaar de tweede druk van mijn boek bezorgd, dus hadden we weer voorraad genoeg (blijft bizar, tienduizend Broeder Berend Boeken).

Om eerlijk te zijn had ik het inpakken van zoveel boeken aardig onderschat (dat doen we wel even, dacht ik), maar dat viel tegen. Op het begin was het even zoeken naar een goede werkwijze. Na een flinke verbouwing van de woonkamer, was het net een lopende band.
Gelukkig kregen we aan het eind ook hulp van Nicole Hartgers-Beekelaar, Merijn Hartgers en Elin, en hebben we het gisteren allemaal af kunnen krijgen. Het resultaat; 47 grote postzakken, vol met boeken.

Terugkijkend was het een bijzondere ervaring, en was het erg leuk om te doen.

Rest alleen de vraag; waar gaan die 1888 boeken naartoe? Dat blijft nog even een verrassing! Wel kan ik verklappen dat deze zijn besteld door een zorgorganisatie, die deze als geschenk aan hun medewerkers en vrijwilligers geeft. Supertof! Komende week zal alles worden bezorgd, wie weet wel bij jou 😏đŸ¤Ģ

Ps. mocht dat niet zo zijn; je kan mijn boek hier op de site bestellen.
Ook kan je hier een beoordeling over het boek achterlaten (bij productinformatie), ik zou het heel tof vinden als je dat zou doen! 😘

Een impressie van de dag

EÊn gedachte over “1888 boeken – levering tweede druk!

  1. Je boek in 1 adem uitgelezen! Heel herkenbaar en ontroerend om te lezen!
    Zelf werk ik 30 jaar als verzorgende- ig in de pg. Het blijft mooi om te mogen werken met mensen die zorg nodig zijn, en als bewoner heb je graag een *broeder Berend* aan je bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *