Bestel mijn boek en help Oekraïne

Update 7-3-2022: 350 euro over kunnen maken aan Giro 555, ten bate van Oekraïne.

Iedereen die hieraan bijgedragen heeft; ontzettend bedankt! 46 boeken verkocht afgelopen week, heel fijn om op deze manier te kunnen helpen… al blijft het een intens zorgwekkende situatie wat er zich momenteel allemaal afspeelt in Oekraïne.

Wat een verschrikkelijke situatie toch: de oorlog in Oekraïne.
Al die verhalen, foto’s en filmpjes: ik vind het zo aangrijpend! De wanhoop, angst en verdriet, de ontreddering die je ziet op de gezichten van de mensen … vreselijk!

Gisteren kwam er op het journaal een filmpje voorbij van een zeer oude dame die – meer dood dan levend – aan de kant van de weg lag. Het brak mijn hart, waarom doen mensen dit elkaar toch aan?!

Gelukkig proberen mensen vanuit de hele wereld de mensen in Oekraïne te helpen. Ook ik wil graag mijn steentje bijdragen. Vandaar de volgende actie:

Van elk boek dat tot en met zaterdag (5 maart) verkocht wordt op mijn website, doneer ik de helft van de verkoopprijs aan Giro 555.
Dat is € 7,50 per boek voor hulp aan Oekraïne.

Bestel hier mijn boek en help mee.

  • 𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐨𝐞𝐤:

In 2018 start Berend als leerling verzorgende in de ouderenzorg. Wat volgt zijn vele bijzondere momenten, heftige gebeurtenissen en leerzame situaties die hij beleeft met de mensen voor wie hij zorgt. Hoe is het om te werken in de ouderenzorg? Hoe blijf je jezelf als zorgverlener trouw, als tijd en geld steeds bepalender worden? Zal het hem lukken om zijn diploma te halen?

In Broeder Berend deelt Berend zijn ervaringen. 𝐒𝐨𝐦𝐬 𝐡𝐢𝐥𝐚𝐫𝐢𝐬𝐜𝐡, 𝐬𝐨𝐦𝐬 𝐟𝐫𝐮𝐬𝐭𝐫𝐞𝐫𝐞𝐧𝐝, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐛𝐨𝐯𝐞𝐧𝐚𝐥 𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐞𝐫𝐞𝐧𝐝 𝐞𝐧 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐝𝐞𝐯𝐨𝐥. Hij doet suggesties om het werken in de zorg nog mooier te maken. Een inspirerend boek voor iedereen die, op wat voor manier dan ook, bij de (ouderen)zorg betrokken is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *